Βίντεο ντοκουμέντο: Κάμερα «έπιασε» τη γυναίκα στη λεωφόρο Συγγρού

Την επίθεση φαίνεται πως καθυστέρησε ο... κορωνοϊός

Η ασφάλεια μελέτησε πολύ προσεκτικά δεκάδες βίντεο μέχρι να φτάσει στον εντοπισμό της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα. Ένα απο αυτά εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star, όπου φαίνονται οι κινήσεις της 35χρονης μια μέρα πριν την επίθεση από τη Λεωφόρο Συγγρού.

Στις 19 Μαϊου και ώρα 9 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα συλλαμβάνεται από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου. Στην αρχή κινείται στον δρόμο, όμως στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη. 

Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

Στο αποκλεστικό βίντεο ντοκουμέντο η γυναίκα εμφανίζεται στη Λεωφόρου Συγγρού στις 9:08 και φεύγει απο το σημείο στις 9:18. Η γυναίκα εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Την επίθεση φαίνεται πως καθυστέρησε ο... κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός όπως όλα δείχνουν καθυστέρησε τα σχέδια της δράστιδος, καθώς η καραντίνα του Μαρτίου φαίνεται πως χάλασε τα σχέδιά της.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η γυναίκα έκανε πρόβες και είχε γίνει σκια της Ιωάννας απο τον Ιανουάριο. Έψαχνε την κατάλληλη στιγμή αλλά και το κατάλληλο σημείο για να χτυπήσει. 

Η καραντίνα φαίνεται πως έσωσε προς στιγμήν την Ιωάννα και μόλις έληξε, η κατηγορούμενη φαίνεται να έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top