Ξεσπά ο σύζυγος της 27χρονης: «Το μωρό αισθάνθηκε ότι έφυγε η μητέρα του»

«Κάποιοι κατέστρεψαν δύο οικογένειες» - Ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατό της

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σκόρπισε θλίψη στην Ηλεία, ο χαμός της 27χρονης Δώρας η οποία «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της. Η νεαρή κοπέλα πάλευε στην εντατική καθώς είχε παρουσιάσει επιπλοκές μετά τον τοκετό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Ο σύζυγος της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Άρη Λάμπο.

«Κάποιοι κατέστρεψαν όνειρα. Κατέστρεψαν δύο οικογένειες. Μας δημιούργησαν μεγάλο πόνο. Οπότε έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση της Δώρας να δικαιωθεί η ψυχούλα της» δήλωσε ο Τάσος με σπασμένη φωνή από τα δάκρυα. 

Ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας ξέσπασε για τον χαμό της. Ξεχειλίζει από οργή και πόνο. Περίμενε μόνο ένα θαύμα, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Η νεαρή κοπέλα πάλευε στην εντατική 19 μέρες αλλά δεν τα κατάφερε.

Πέθανε η 27χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά τη γέννηση του παιδιού της

«Το νεογέννητο μωράκι αισθάνεται την απουσία της μητέρας του»

Ο Τάσος και η Δώρα θα έβγαιναν από το μαιευτήριο με το παιδάκι τους στην αγκαλιά. Τώρα, μόνος του καλείται να σταθεί βράχος δίπλα στο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο και την ίδια στιγμή να πει αντίο για πάντα στον άνθρωπο της ζωής του. Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα. αφού όπως λέει το  μωράκι, «ένιωσε»  να φεύγει η ψυχή της μητέρας του..

Όπως εξηγεί ο σύζυγός της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 27χρονη άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 7 η ώρα το πρωί.Τότε το μωράκι ξύπνησε και άρχισε να κλαίει.

Η νεαρή γυναίκα κουβαλούσε το αγοράκι της εννέα ολόκληρους μήνες, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να το αγκαλιάσει. Μετά την καισαρική παρουσίασε επιπλοκές, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έπεσε σε κώμα.  

Ο σύζυγός της υποστηρίζει πως ακόμα και σήμερα «κανείς από το νοσοκομείο δεν έχει το θάρρος να μας πει την αλήθεια. Ο Θεός είναι μεγάλος. Παρακαλούμε τον κύριο Κικίλια να μας βοηθήσει με την υπόθεση της Δώρας».

Πατέρας 27χρονης στην Ηλεία: «Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου»

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου της 27χρονης Δώρας

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πατρών και το υπουργείο Υγείας εξετάζουν το θέμα με μεγάλη προσοχή. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε κώμα μάνα μετά τη γέννα: «Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δεν υπάρχουν ελπίδες»

«Για λογαριασμό της οικογένειας, έχω υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας. Έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να γίνει η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν  τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top