Πατέρας 27χρονης στην Ηλεία: «Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου»

Η κοπέλα γέννησε και νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Δώρας, της νεαρής κοπέλας που πήγε να γεννήσει και κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή. Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση. 

Οι γιατροί που έχουν αναλάβει τη Δώρα από την ημέρα που πήγε να γεννήσει μέχριτώρα, θα εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, τι πήγε στραβά. Η οικογένεια θα κληθεί και εκείνη να απαντήσει αν το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ηλεία: Αγωνία για 27χρονη που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή μετά από γέννα

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να υπάρξει άμεση απάντηση στο «γιατί» της οικογένειας. Όπως λένε από την πρώτη στιγμή, η Δώρα ήταν υγιέστατη και δούλευε κανονικά μέχρι τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το πόρισμα θα έχει βγει μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, ο πατέρας της Δώρας είπε «Το παιδί μου είναι πολύ άσχημα. Παλεύει στην εντατική. Είναι εγκεφαλικά νεκρή. Δεν υπάρχουν ελπίδες».

«Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου» συνέχισε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. Τη μια στιγμή πετούσαν στα σύννεφα με τον ερχομό του εγγονού τους και την άλλη ζουν με την αγωνία της εξέλιξης της υγείας της 27χρονης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top