Πέθανε η 27χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά τη γέννηση του παιδιού της

Θρήνος στην Ηλεία για τη νεαρή γυναίκα

Ανείπωτη θλίψη στην Ηλεία μετά από την τραγική είδηση ότι η 27χρονη Δώρα, δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή. 

Η νεαρή γυναίκα στις 18 Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως μετά την καισαρική στην οποία υπεβλήθη, παρουσίασε επιπλοκές, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. 

Πατέρας 27χρονης στην Ηλεία: «Θέλω να μάθω γιατί χάνω τη Δώρα μου»

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τον σύζυγό της και την οικογένειά της, ότι η νεαρή γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή, ωστόσο όλοι ήλπιζαν στο θαύμα. 

Το θαύμα όμως δεν ήρθε, και η 27χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό, βυθίζοντας στο πένθος τον τόπο της, το Βαρθολομιό, Ηλείας, αλλά και όλη τη χώρα. 

Ηλεία: Αγωνία για 27χρονη που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή μετά από γέννα

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, η Δώρα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε είχε βεβαρημένο ιστορικό. 

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. H οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε πριν λίγες μέρες η κ. Παναγοπούλου.

Σε κώμα μάνα μετά τη γέννα: «Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δεν υπάρχουν ελπίδες»

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της κοπέλας και να εντοπιστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top