Greek summer is a state of mind: Το νέο σποτ για διακοπές στην Ελλάδα

Ο τουρισμός κάνει restart

Τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο ξεχωριστό; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο απαντά το νέο σποτ του υπουργείου Τουρισμού, προσκαλώντας όλον τον κόσμο να απολαύσει τις χάρες του ελληνικού καλοκαιριού στη χώρα μας. 

Μητσοτάκης στο “Restart Tourism”: Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό  

Όπως τονίζεται στο σποτ, το ελληνικό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό όχι λόγω του ήλιου ή της θάλασσας, αλλά γιατί είναι state of mind, «μια κατάσταση του μυαλού», μια ιδέα, μια στάση ζωής. 

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος, να νιώθεις τα πάντα στο έπακρο με όλες σου τις αισθήσεις. 

Restart Tourism: Σχέδιο τριών σημείων για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Το σποτ του υπουργείου διαρκεί 40 δευτερόλεπτα και με μόνο 50 λέξεις αποτυπώνει όλα όσα περικλείει το ελληνικό καλοκαίρι, συνοδευόμενο από εξαιρετικές εικόνες της Ελλάδας. 

Η φιλοσοφία της καμπάνιας για τον Τουρισμό

Η φιλοσοφία στην οποία αναπτύχθηκε η φετινή καμπάνια για τον τουρισμό αναλύθηκε λεπτομερώς κατά την παρουσίασή του. 

Θα ελέγχονται υγειονομικά όποιοι έρχονται στην Ελλάδα από 15 Ιουνίου

Το φετινό καλοκαίρι δε θα είναι το ίδιο, καθώς η παγκόσμια υγειονομική κρίση, άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπου που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές. Γι’ αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε. Πλέον, στόχος είναι σταλεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής. Ένα μήνυμα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, με επίκεντρο, ένα νέο brand: «Το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer».

Τουρισμός: Πώς οι 29 χώρες της λίστας γίνονται 50 μέσω ασφαλών αεροδρομίων

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά τα έχουν και άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία. Και από τη στιγμή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις… οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Η ταινία «Endless Greek Summer» αποτελεί το πρώτο video της καμπάνιας, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top