Βόλος: Μαχαίρωσε τον γείτονά του στην είσοδο της πολυκατοικίας τους

Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Εκαβ

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στον Βόλο, όταν ένας 50χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην είσοδο της πολυκατοικία όπου διέμενε από έναν γείτονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο 50χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από το χέρι του γείτονά του που του είχε στήσει ενέδρα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου  και εισήχθη για νοσηλεία σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Οι γιατροί προχώρησαν στη συρραφή του τραύματός του και στη συνέχεια τον κράτησαν για 24ωρη παρακολούθηση καθώς το τραύμα είναι κοντά στον νεφρό.

Ο 50χρονος έλαβε τελικά εξιτήριο από το Νοσοκομείο χθες. Παραμένει σοκαρισμένος για το σκηνικό φρίκης. 

Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δεν είχε κανέναν λόγο για να ανησυχεί, καθώς δεν είχε κάποια διαφωνία ή διαφορά με ένοικο της πολυκατοικίας. Αμέριμνος έμπαινε στην πολυκατοικία μετά το σούπερ μάρκετ, όμως μπροστά του βρέθηκε γείτονάς του που φαίνεται ότι ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα.

Δίχως να προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο του επιτέθηκε απρόκλητα. Το θύμα δεν γνωρίζει τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με μαχαίρι. Λέει ότι το επεισόδιο προκλήθηκε χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί στον 50χρονο άλλη μία φορά πριν από έναν χρόνο ρίχνοντάς του γλάστρα από το μπαλκόνι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top