Αιγάλεω: Έπεσε παράθυρο σχολείου και χτύπησε μια μητέρα στο κεφάλι

«Τα παιδιά μου έκλαιγαν και εγώ ήμουν μέσα στα αίματα»

Η Ευτυχία Κιτσώνη στάθηκε πολύ τυχερή όταν πηγαίνοντας τα δύο παιδιά της στο δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω το πρωί της Δευτέρας, ξεκόλλησε το παράθυρο του σχολείου και η τζαμαρία έπεσε πάνω της. Ευτυχώς τα παιδιά της δεν τραυματίστηκαν.

«Έφυγε όλο το παράθυρο με το πλαίσιο και ουσιαστικά το παράθυρο έσπασε πάνω στο κεφάλι μου και πέρασα μέσα από το παράθυρο» είπε η μητέρα, δείχνοντας τα τραύματά της. 

«Τα παιδιά μου έκλαιγαν και εγώ ήμουν μέσα στα αίματα»

Όπως είπε η μητέρα, το παράθυρο έπεσε από τον δεύτερο όροφο του σχολείου και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να κάνει 17 ράμματα.

«Προσπάθησα να διαβεβαιώσω τα παιδιά μου που έκλαιγαν ότι είμαι καλά, παρά το γεγονός ότι ήμουν γεμάτη αίματα. Βγήκαν απο το σχολείο, ήρθαν από την αστυνομία, ήρθε ασθενοφόρο» είπε η μητέρα. 

Τα παιδιά της νεαρής μητέρας σοκαρίστηκαν και μάλιστα κομμάτια γυαλιού έκαναν αμυχές στο πρόσωπο του ενός από τα δύο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας, το κτίριο είναι παλιό και σε αυτό βρίσκονται δύο δημοτικά σχολεία. 

Η μητέρα θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό της. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου παρουσιάζουν τεράστια προβλήματα. «Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που συνέβη χθες. Την ίδια ημέρα έπεσε και η καγκελόπορτα του σχολείου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς» είπε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top