Επίθεση βιτριόλι: Πότε θα καταθέσει η Ιωάννα

Το Σάββατο είχε μια σύντομη συνάντηση με τους τρεις αστυνομικούς

Στο νοσοκομείο «Θριάσιο» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Τετάρτη το πρωί, προκαλώντας της ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες.

Λύτρας στο Star: Η δράστις ίσως πίστευε κάτι για την Ιωάννα χωρίς να ισχύει

Το Σάββατο η Ιωάννα είχε μια σύντομη συνάντηση με τους τρεις αστυνομικούς, χωρίς να δώσει κατάθεση με λεπτομέρειες, αλλά την επισκέφθηκε και ο δικηγόρος της μετά από δικό της τηλεφώνημα, μέσω της μητέρας της.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος συναντώντας την κοπέλα καθημερινά για λίγα λεπτά, προκειμένου να δημιουργηθεί οικειότητα και εκείνη να τους εμπιστευτεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Αναμένεται σήμερα Κυριακή ή τη Δευτέρα να είναι σε θέση να καταθέσει η 34χρονη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ιωάννα έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε γνώριζε πολύ καλά τον χώρο εργασίας της.

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Η πληροφορία που του έδωσε δεν έχει ερωτικό στοιχείο, ενώ είπε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε δεν της μίλησε καθόλου και πετάχτηκε ξαφνικά από τη σκάλα του υπογείου.

Ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star Σαββατοκύριακου και την Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε όσα του είπε η άτυχη κοπέλα.

«Μου είπε ότι η δράστις είναι γυναίκα, γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη, προσπαθούσε να θυμηθεί. Μου είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι η δράστις ήταν προφανώς κρυμμένη στο υπόγειο» είπε ο δικηγόρος της 34χρονης και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες συνδυαστικές σκέψεις γιατί δεν είχε έχθρες και φιλονικίες με κάποιον ή κάποια. Δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία. Το μυαλό της πάει ότι ή η δράστις είχε εμμονή μαζί της ή ενδεχομένως να πίστευε κάτι από μόνη της χωρίς να είναι πραγματικό. Πάντως, η Ιωάννα είναι σίγουρη ότι η δράστις γνώριζε καλά τον χώρο εργασίας της».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top