Επίθεση με βιτριόλι: Φύλλο και φτερό το υλικό των καμερών -Άφαντη η δράστις

Στο μικροσκόπιο και βίντεο από προηγούμενες μέρες

Για προμελετημένη επίθεση εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες και γι’ αυτό έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες γύρω από το σημείο της επίθεσης, το οποίο καταγράφηκε πριν μέρες ακόμα και εβδομάδες. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Με κοίταξε στα μάτια πριν μου πετάξει το υγρό»

Στόχος να εντοπίσουν το πρόσωπο της μαυροντυμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα και τη σημάδεψε για μια ζωή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερες κατέγραψαν δύο μαυροντυμένες γυναίκες

Υλικό από κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της Τροχαίας και από κάμερες καταστημάτων στη γύρω περιοχή ερευνώνται από την αστυνομία για να διαπιστωθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις από συγκεκριμένο άτομο, το οποίο μπορεί να κινούνταν εκεί για να κατοπτεύσει τον χώρο και να προετοιμάσει την επίθεση στην 34χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Καλά να πάθεις!»

Επίσης οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δίνουν χρόνο στο θύμα να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και σκοπεύουν να πάνε ξανά στο Θριάσιο για να πάρουν άλλη μία κατάθεση, μήπως και θυμηθεί κάτι που θα βοηθήσει. 

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστιδος

Επίσης φύλλο και φτερό κάνουν τις αναρτήσεις της 34χρονης στα social media  και τα σχόλια που έχει δεχθεί για να δουν αν κάποιος έχει διατυπώσει οποιαδήποτε απειλή άμεση ή έμμεση. 

Εξετάζονται επίσης φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι για να διαπιστωθεί αν είχε προστριβές με κάποιον από το στενό της περιβάλλον, επαγγελματικό ή συγγενικό.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι επιτέθηκε η γυναίκα με τα μαύρα στην 34χρονη

Η 34χρονη φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία πως η φυσιογνωμία της γυναίκας που της επιτέθηκε της φάνηκε γνωστή και πως θα προσπαθήσει να θυμηθεί αν την έχει συναντήσει κάπου. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι γονείς της και ο αδελφός της στις καταθέσεις τους είπαν πως η γυναίκα δεν είχε δεχθεί απειλές και πως δεν γνώριζαν αν είχε προστριβές με κάποιον, ο οποίος θα μπορούσε να της κάνει κακό. 

Το σίγουρο είναι πως οι έρευνες είναι εντατικές και οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα ίχνη της μαυροντυμένης γυναίκας και να διαπιστώσουν τα κίνητρα της επίθεσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top