Δίκη Τοπαλούδη: Το «ευχαριστώ» της εισαγγελέως στους γονείς της Ελένης

Η φωτογραφία με τα τριαντάφυλλα που της έδωσε η μητέρα της φοιτήτριας

Ένα δημόσιο «ευχαριστώ» εξέφρασε η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη μέσα από τη σελίδα της στο Facebook για τα λουλούδια που της πρόσφεραν στο όνομα της κόρης τους. 

Η εισαγγελέας, Αριστοτέλεια Δόγκα, έβαλε τα κόκκινα τριαντάφυλλα που της έδωσε ο πατέρας της Ελένης σε ένα βάζο με δροσερό νερό και τα τοποθέτησε στο γραφείο της. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή, τους αντιστάθηκε»

«Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, δείχνοντας τη στήριξή της στη μητέρα της Ελένης, η οποία όλον αυτόν το καιρό έχει κάνει όλη την Ελλάδα να νιώσει τον πόνο που νιώθει και η ίδια, από το χαμό του παιδιού της πριν από ενάμιση χρόνο.

Η εισαγγελέας χθες κατά την αγόρευσή της ζήτησε την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της δίκης. 

Δίκη Τοπαλούδη: «Η Ελένη θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου»

Η ίδια δήλωσε πεπεισμένη ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ οι δύο κατηγορούμενοι τα είχαν σχεδιάσει όλα και όλα ήταν προμελετημένα. Στόχο είχαν να βιάσουν την Ελένη και όταν εκείνη τους αντιστάθηκε τη χτύπησαν και την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα, αφήνοντάς την να πεθάνει αβοήθητη. 

«Αν μπορώ να σας απαλύνω τον πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι – σύμβολο γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους. Η κόρη σας σαν λαμπρό αστέρι θα μας δείχνει πάντα το δρόμο από εκεί που είναι. Εφεξής εγώ και η Ελένη θα είμαστε μαζί, σας δίνω το λόγο μου. Να κηρυχτούν ένοχοι όπως κατηγορούνται δεν έχω καμία αμφιβολία», είπε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.

Δίκη Τοπαλούδη: «Δεν άντεχα να ακούω τη φρίκη που βίωσε το παιδί μου»

Ο πατέρας της Ελένης, μιλώντας στον Alpha τόνισε πως συγκινήθηκε από όσα είπε η εισαγγελέας, ενώ για το ξέσπασμα της συζύγου του σε βάρος των κατηγορουμένων είπε:

«Ήταν το ξέσπασμα μιας μάνας που έχασε με αυτόν τον φρικτό τρόπο το παιδί της και όλοι πρέπει να στεκόμαστε απέναντί της βουβοί και με σεβασμό», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top