Κορωνοϊός-Κομοτηνή: Ρομά έκαναν αρραβώνα με χορούς, φιλιά και χειραψίες

Τι δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νικόλαος Σύψας

Απίστευτες εικόνες στην Κομοτηνή. Ρομά έκαναν αρραβώνα με χορούς, φιλιά και χειραψίες αγνοώντας τα βασικά μέτρα ασφαλείας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νικόλαος Σύψας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας χαρακτηριστικά πώς έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία.

Κορωνοϊός: Στους 147 οι νεκροί - 21 νέα κρούσματα, 2.663 συνολικά

Δεκάδες Ρομά, στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, έστησαν τρικούβερτο γλέντι στην Κομοτηνή για αρραβώνα, δηλώνοντας περήφανοι πώς δεν τους σταματά ούτε ο κορωνοϊος. Η νύφη και ο γαμπρός αφού αγκάλιασαν τους καλέσμένους χόρεψαν στον δρόμο του οικισμού, θέτοντας όμως σε κίνδυνο όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης. Μόνο ένας φίλος τους παρακολουθεί μέσω βιντεοκλήσης. 

Νίκος Σύψας: «Δεν έληξε ο συναγερμός»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας δήλωσε στο Star: «Η γνώμη μου είναι ότι αν νομίζουμε ότι τελείωσε ο συναγερμός κάνουμε ένα τεράστιο λάθος. Ο ιός θα γυρίσει πίσω πάρα πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που κανείς δεν το φαντάζεται και θα ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και χειρότερα... Οι εικόνες που είδαμε εχθές είναι απογοητευτικές και πολύ ανησυχητικές». 

Κορωνοϊός: Αρνητικά 50 δείγματα από το προσωπικό του Ευαγγελισμού

Ιταλία: Πάρτι στους δρόμους εν μέσω κορωνοϊού

Οι  Ιταλοί διασκέδαζαν σε υπαίθρια πάρτι στη Βενετία, όταν η πανδημία είχε ήδη γονατίσει τη χώρα. Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας σχολίασε: «Και στην Ιταλία ήταν όλοι χαρούμενοι και 26 Φεβουαρίου άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως και ακόμη να κλείσουν».

Βοσνία: Γιατρός έκανε πάρτι γενεθλίων σε εστιατόριο

Σάλος ξέσπασε και στη Βοσνία με την ανεύθυνη κίνηση του πιο γνωστού γιατρού της χώρας. Ο Γιούσουφ Σαμπάνοβιτς έκανε πάρτι γενεθλίων με ζωντανή μουσική σε εστιατόριο στο Σαράγεβο. Οι 20 καλεσμένοι του κάθονταν μία ανάσα μακριά ο ένας από τον άλλον. Ανάμεσά τους και υπουργοί. Ο εορτάζων μετάδιδε ζωντανά τη γιορτή μέσω των social media, ώσπου ανέλαβαν δράση οι δυνάμεις επιβολής της τάξης. Ο γιατρός αποπέμφθηκε και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι του.

Γερμανία: «Ναι» στο ενδεχόμενο καλοκαιρινών διακοπών στα ελληνικά νησιά

Η.Π.Α: Υπαίθρια πάρτι με συλλήψεις

Ίδια εικόνα και στο Σικάγο. Η αστυνομία «διέλυσε» δύο υπαίθρια πάρτι, με τους καλεσμένους να χορεύουν στη μέση του δρόμου. Κανείς δεν τηρούσε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης. Δε φορούσαν ούτε προστατευτική μάσκα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top