Συγκλονίζει η σύζυγος 64χρονου ομογενή που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

«Δε μπορούσε να πάρει ανάσα»

Θύμα κορωνοϊού έπεσε ο 64χρονος επιχειρηματίας Κώστας Σεργιάδης, ο οποίος πάλεψε για τρεις εβδομάδες, αλλά δεν τα κατάφερε. Η σύντροφός του με δάκρυα στα μάτια αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου και περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή, όταν οι γιατροί της επέτρεψαν να του πιάσει το χέρι και να τον αποχαιρετήσει για πάντα.

Κορωνοϊός: Στους 136 οι νεκροί - 17 νέα κρούσματα, 2.534 συνολικά

Η στιγμής του αποχαιρετισμού ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την Μαρία, τη σύντροφο του Κώστα Σερφιάδη. Η καρδιά της ράγισε όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ο κορωνοϊός νίκησε τον αγαπημένο της.

Ο Κώστας Σεργιάδης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ελληνική ομογένεια της Νέας Υόρκης και η συγκίνηση για όλους ειναι μεγάλη. Ήταν ιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Αστόρια.

Όπως περιγράφει η σύντροφός του, το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό, όχι όμως και το δεύτερο.

Κορωνοϊός: Έτσι θα λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία και τα εργαστήρια

«Ξύπνησε μία Δευτέρα και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Τον πήγα στο γιατρό, του είχε δώσει φάρμακα… Τρίτη ,Τετάρτη αρχίζει και μου κάνει πυρετό. Την Πέμπτη ξεκίνησε πόνους στο στήθος, είχε πρόβλημα δε μπορούσε να πάρει καλή αναπνοή. Τον παίρνουνε στο νοσοκομείο, του δώσανε λίγο οξυγόνο και τον φέρανε πίσω. Το Σάββατο τον βλέπω δεν πάει δεν  πάει καλά τον παίρνω και τον πάω σε ένα άλλο νοσοκομείο. Με παίρνει μετά από λίγο και μου είπε ότι θα τον κρατήσου και του λέω εντάξει αγάπη μου λέω, προσεύχομαι να είναι όλα καλά. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», αποκαλύπτει συγκλονισμένη η Μαρία. 

Συγκλονίζει ασθενής που νίκησε τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Νίκησε τον κορωνοϊό μετά από πέντε εβδομάδες

Ασθενείς παλεύουν για εβδομάδες με τον κορωνοϊό μέσα σε εντατικές μονάδες. Ορισμένοι καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο, όπως ο κύριος Ανδρέας ο οποίος πέντε εβδομάδες έδινε τη δική του μάχη. Αύριο παίρνει εξιτήριο και περιγράφει τη δραματική συνομιλία που είχε με την κόρη του, όταν ένιωσε ότι τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του. 

Κορωνοϊός: Θρίλερ με 31χρονη ασθενή που ανάρρωσε και βρέθηκε ξανά θετική

«Της λέω Νίκη μου φεύγω... φεύγω. Συγνώμη… Αρραβωνιάστηκες, θα σου κάνει ζημιά στον αρραβώνα, στη ζωή σου. Μου λέει μπαμπά μπαμπά, τι λες; Είσαι ο πιο καλός ο πιο δυνατός σε παρακαλώ, μου λέει. Αυτά τα λόγια, σε αυτό το μωρό με κράτησαν στη ζωή. Ήταν θάνατος. Έφθασα πολύ κοντά στο θάνατο. Δεν είναι αστείος ο κορωνοϊός. Είναι η χειρότερη νόσος, είναι τρομερή νόσος. Μην πάθετε κορωνοϊό μέχρι να βγει το εμβόλιο, να προσέχετε παιδιά μου», δηλώνει συγκλονισμένος ο κ. Ανδρέας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top