Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου του κρατούμενου στις φυλακές Μαλανδρίνου

Εν αναμονή ο εργαστηριακό έλεγχος - Αρνητική η εξέταση για κορωνοϊό

Φυλακή Κορυδαλλού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Σε πνευμονικό οίδημα φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος ενός 36χρονου αλλοδαπού κρατούμενου τη Δευτέρα του Πάσχα στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδος, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας, ο θάνατός του φαινεται πως οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή εργαστηριακού ελέγχου, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, η εξέταση δείγματος για τον κορωνοϊό είναι αρνητική.

Κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ της κρατούμενης στις φυλακές της Θήβας

Μάλιστα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα επικράτησε μικρής έκτασης ένταση στις φυλακές και άρνηση ορισμένων κρατουμένων να επιστρέψουν στα κελιά τους.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος κρατούμενος, ήδη από τη Μεγάλη Παρασκευή, είχε αναφέρει ενοχλήσεις σε δόντι του, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή – αντιβίωση και είχε προγραμματιστεί εξέτασή του από οδοντίατρο σε τοπική δημόσια δομή υγείας την προηγούμενη Τρίτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top