Κορωνοϊός: Σε ξενοδοχείο θα φιλοξενούνται οι καρκινοπαθείς από περιφέρεια

Τι ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ο Σωτήρης Τσιόδρας απάντησε πριν από λίγο σε ερώτηση του Star και της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για κάτι που απασχολεί όλους μας, πότε θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν οι ηλικιωμένοι και να δουν τα εγγόνια τους, ενώ πολύς λόγος γίνεται και για τους καρκινοπαθείς που έρχονται στην Αθήνα για θεραπείες και πρέπει να νοσηλευτούν.

Κορωνοϊός: Στους 105 οι νεκροί- 15 νέα κρούσματα, 2.207 συνολικά

Ο κ. Τσιόδρας, έθεσε ως βασικές προϋποθέσεις τόσο την ανακάλυψη του πολυπόθητου εμβολίου που θα μας προστατεύσει από τον κορωνοϊό, όσο και την ανοσία που πρέπει να επιτευχθεί και να εκμηδενιστούν τα κρούσματα.

Κορωνοϊός: Κλειστές παραμένουν οι εκκλησίες μέχρι και την 28η Απριλίου

Σε ξενοδοχεία της Αθήνας οι καρκινοπαθείς από περιφέρεια

Πολλά ερωτηματικά είχαν προκύψει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς που έρχονται από την περιφέρεια στην Αθήνα για χημειοθεραπεία και αντιμετωπίζουν δυσκολία.

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο και για το δεύτερο βρέφος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Λάμπρος Δεμερτζής από του υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξασφάλισε ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορούν να διαμένουν όλοι όσοι έρχονται στην πρωτεύουσα και για όσο διαρκεί η θεραπεία τους.

Όσοι ενδιαφέρονται και χρειάζονται τη διαμονή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 3248098, ώστε να επικοινωνήσουν με τους θεράποντες ιατρούς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top