Άνδρας που θεωρείτο εξαφανισμένος επαναπατρίστηκε εν μέσω κορωνοϊού

Τι τον έκανε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Μια συγκινητική ιστορία ζωής αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ένας άνδρας, ο οποίος είχε δηλωθεί εξαφανισμένος πριν από οκτώ χρόνια, επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα.  

Ο 54χρονος άνδρας επαναπατρίστηκε από το Λονδίνο και κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον άνδρα που είχε εξαφανιστεί το 2012. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων της νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο άνδρας φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Ο 54χρονος όταν έμαθε πως πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία με την οικογένειά του καθώς ήθελε να περάσει αυτό τον «γολγοθά» μόνος του στην Αγγλία.

Όπως είπε ο αδερφός του 54χρονου, «είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα όμως δε μας έλεγε τι έχει». «Την τελευταία εβδομάδα, δεν άντεχε άλλο τους πόνους, οπότε και μου είπε το πρόβλημά του και μου είπε "αν γίνεται, να έρθω να τελειώσω στην Ελλάδα"» είπε ο αδερφός του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top