Πανελλαδικές: Τελευταία μέρα για τις αιτήσεις- Σήμερα η ανακοίνωση της ύλης

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης-δήλωσης συμμετοχής των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, σύμφωνα με τις εγκυκλίους που ισχύουν μέχρι στιγμής. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα θα ανακοινωθεί και η ύλη για τη Γ' λυκείου.

Πανελλαδικές 2020: Τα επικρατέστερα σενάρια για τη διεξαγωγή τους

Οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται μέσω email, ενώ λεπτομερείς οδηγίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr .

Παρόλα αυτά, οι υποψήφιοι βρίσκονται σε αναμονή των ανακοινώσεων του υπουργείου Παιδείας σχετικά με μία ενδεχόμενη μείωση της ύλης καθώς επίσης και σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών.

Η υπουργός Παιδείας, πάντως, έχει αναφέρει επανειλημμένως ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με επιδίωξη να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Σήμερα η ανακοίνωση για την ύλη της Γ' λυκείου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι σήμερα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θα ανακοινώσει την ύλη της Γ' λυκείου.

Στα επικρατέστερα σενάρια είναι ότι η ύλη για τις εξετάσεις να αφορά σε ότι διδάχτηκαν οι μαθητές μέχρι τον Μάρτιο, όταν και έκλεισαν τα σχολεία, στο πλαίσιο περιορισμού της πανδημίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top