Κορωνοϊός: Νεκρός ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός που νοσηλευόταν στο Μεξικό

Έδωσε σκληρή μάχη ολομόναχος, αλλά δεν τα κατάφερε

Ολομόναχος, σε ένα νοσοκομείο του Μεξικού κατέληξε τα ξημερώματα ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός, ο οποίος εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή Έλληνας δημοσιογράφος που ζούσε στο Παρίσι

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή στην εκπομπή Live News, στο Mega η ίδια η σύζυγός του, που όλες αυτές τις μέρες έδινε αγώνα, αρχικά για να εντοπίσει τον σύζυγό της και κατόπιν να διασφαλίσει ότι λαμβάνει τη σωστή περίθαλψη. 

Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο 46χρονος ναυτικός εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από την Ισπανία προς το Μαϊάμι. Το πλοίο βρισκόταν στην Αμερική όταν ο άνδρας εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μεξικού. 

Κορωνοϊός: Στους 79 οι νεκροί - 20 νέα κρούσματα, 1.755 συνολικά

Αρχικά ο ίδιος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Όμως, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, έχασε για μέρες τα ίχνη του και δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με τους γιατρούς του Μεξικού. Ζήτησε τη μεσολάβηση της ελληνικής πρεσβείας στη χώρα, αλλά τελικά μπόρεσε να εντοπίσει τον σύζυγό της χάρη στους συγγενείς μιας τηλεθεάτριας, που άκουσε την περιπέτειά της, και τους ζήτησε να αναζητήσουν τον 46χρονο.

Έλληνες σκίπερς βρίσκονται στη μέση της θάλασσας λόγω κορωνοϊού

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά και μπήκε στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν μέχρι και πριν λίγες ώρες, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top