Συνελήφθησαν οι γονείς της οκτάχρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα

Νόμιζαν ότι παρήλθε το αυτόφωρο...

Απόσπασμα για το θέμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR λίγη ώρα πριν τη σύλληψη

Τις χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στους γονείς του οκτάχρονου κοριτσιού που το Σάββατο μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία τραυματισμένο στο πόδι από σφαίρα.

Οι γονείς του κοριτσιού νόμιζαν ότι είχε παρέλθει το αυτόφωρο κι επέστρεψαν σπίτι τους.

Αδέσποτη σφαίρα στο Ίλιον: Τι είπε η 8χρονη στους αστυνομικούς

Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι το όπλο-στυλό που σύμφωνα με τον παππού της μικρής, βρήκαν τα εγγόνια του στον δρόμο, τελικά άνηκε στον πατέρα του κοριτσιού. Το βρήκε το μικρό αδερφάκι της οκτάχρονης και πυροβόλησε κατά λάθος το κοριτσάκι στο πόδι.

Οι γιατροί μετά την επέμβαση που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι εντόπισαν βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι της μικρής.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ψυχολόγος της αστυνομίας μίλησε με την οκτάχρονη, προσπαθώντας να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. «Έπαιζα με τον αδελφό μου στο δρόμο και εκείνος βρήκε ένα μπρελόκ που έμοιαζε με πιστόλι και πάνω στο παιχνίδι με πυροβόλησε».

Οκτάχρονο κοριτσάκι στο «Παίδων» με σφαίρα στο πόδι

Οι αστυνομικοί πάντως λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όσα ισχυρίζεται το κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του εξαφανίστηκε μόλις πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, προφασιζόμενη στους γιατρούς ότι πήγε στο σπίτι για να πάρει το βιβλιάριο υγείας. Εξαφανισμένος ήταν από την πρώτη στιγμή και ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Μαζί με το παιδί στο νοσοκομείο βρίσκεται ο παππούς του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top