Αμετανόητοι απείθαρχοι: Ουρές και συνωστισμός σε λαϊκή και τράπεζες

Δεκάδες παραβάτες εντόπισε η Αρχή Διαφάνειας

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν σε γήπεδο στο Γουδί και σε λαϊκή αγορά στο Μεταξουργείο. Ουρές σχηματίστηκαν ξανά έξω από τις τράπεζες. Η Αρχή Διαφάνειας κατέγραψε δεκάδες παραβάσεις. Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα μπορεί να γίνουν αυστηρότερα. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έκανε οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας.

Στη λαϊκή αγορά του Μεταξουργείου μόνο οι πάγκοι βρίσκονται στις σωστές αποστάσεις. Κατά τα άλλα υπήρχε σήμερα ανεπίτρεπτος συνωστισμός. Μπορεί κάποιοι να φορούσαν μάσκες και άλλοι γάντια όμως είναι φανερό ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας.

Προπόνηση σε γήπεδο δίπλα από το υπ. Δικαιοσύνης

Το γήπεδο αυτό βρίσκεται μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ.  Την περασμένη Δευτέρα έγινε κανονική προπόνηση και ομαδική άσκηση. Κάτι που απαγορεύεται κατηγορηματικά. Οι αθλητές ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έσπευσε να διευκρινήσει ότι το γήπεδο ανήκει στην εταιρία ακινήτων του δημοσίου. Το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στην ΕΠΟ και δεν είναι κατ' ουδένα τρόπο "ενωσιακό".

Για μια ακόμα μέρα δεν έλειψαν οι άσκοπές μετακινήσεις κυρίως από ηλικιωμένα  άτομα. Όλα αυτά τα περιστατικά δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αυστηρότερα μέτρα. 

Στην Αλεξανδρούπολη τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα έξω από υποκαταστήματα τραπεζών προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας.

Δεκάδες παραβάτες εντόπισε η Αρχή Διαφάνειας

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Η Αρχή Διαφάνειας μέσα σε ενα 48ωρο ήλεγξε 836 πολίτες και διαπίστωσε ότι 47 εξ αυτών δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια κυκλοφορίας. Επίσης έγιναν συστάσεις σε 22 εμπορικές επιχειρήσεις και τράπεζες για την τήρηση των αποστάσεων σε εξωτερικούς χώρους αναμονής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top