Προκαλεί η Τουρκία: Μετά τον κορωνοϊό, θα τους αφήσουμε πάλι στα σύνορα

Δένδιας: Δεν εφησυχάζουμε, αλλά επαγρυπνούμε στον Έβρο

Σε νέες, προκλητικές δηλώσεις απέναντι στη χώρα μας προχώρησε η Τουρκία.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών «απείλησε» την Ελλάδα πως μόλις τελειώσει η κρίση με τον κορωνοϊό, οι μετανάστες θα επιστρέψουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα!

Μητσοτάκης για Έβρο: Κερδήθηκε μια μάχη, ο αγώνας συνεχίζεται

«Όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού η Τουρκία θα τους επιτρέψει να μετακινηθούν, εκ νέου, στα σύνορα» είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Καστανιές: Άδειασε ο καταυλισμός μεταναστών στα σύνορα

«Η εν λόγω κίνηση από την πλευρά μας δεν αποτελεί αλλαγή πολιτικής και οι μετανάστες θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν όταν η πανδημία περάσει. Όταν όλα τελειώσουν δεν θα εμποδίσουμε κανέναν που επιθυμεί να φύγει από την Τουρκία», πρόσθεσε.

Δένδιας: Δεν εφησυχάζουμε, αλλά επαγρυπνούμε στον Έβρο

«Δεν εφησυχάζουμε, αλλά επαγρυπνούμε στον Έβρο», επισημαίνει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας , σχολιάζοντας την απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή του Έβρου και υπογραμμίζοντας την αποτελεσματικότητα του σχεδίου της Ελλάδας απέναντι στην ασύμμετρη απειλή.

«H Ελλάδα απέδειξε στον Έβρο ότι με σχέδιο και ενότητα μπορεί να δρα αποτελεσματικά έναντι της εκμετάλλευσης ανθρώπινων ζωών και της χρησιμοποίησής τους ως ασύμμετρης απειλής κατά της χώρας μας και της ΕΕ», σημειώνει ο κ. Δένδιας και καταλήγει: «Δεν εφησυχάζουμε, αλλά επαγρυπνούμε».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top