ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α: Διάθεση ακινήτων σε γιατρούς και νοσηλευτές νοσοκομείων

Πώς θα γίνεται η διαδικασία

ακίνητα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) για να βοηθήσει την προσπάθεια για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη χώρα μας, διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για τη στελέχωση των νοσοκομείων.

Κορωνοϊός: Ανακοινώθηκαν 71 νέα κρούσματα - 695 στο σύνολο

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη δωρεάν ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λ.π.) ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Για τον σκοπό αυτό, ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στην διεύθυνση www.usemyrental.gr για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο ΠΑ.ΣΥ.ΔΑ, «καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη μας η μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους».

Κορωνοϊός: «Ο ιός είναι ύπουλος... Είχα χάσει τις ελπίδες μου»

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία «Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)». Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top