Δολοφονία Κηφισιά: Στη φυλακή ο 35χρονος αστυνομικός

Eπικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα

έγκλημα στην Κηφισιά

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 35χρονος αστυνομικός, ο οποίος σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της έξω από το κατάστημα που εργάζονταν στην Κηφισιά την περασμένη Τετάρτη. 

Δολοφονία Κηφισιά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, ενώ επικαλέστηκε και ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει τις Αρχές, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υποστήριξε ότι δεν θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όπως είπε ο ίδιος, η πρώην σύζυγός του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του ίδιου και των δύο τους παιδιών. 

Οι δυο συνήγοροι του 35χρονου υπέβαλλαν στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον εντολέα τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο αστυνομικός πήγε στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Κηφισιά, όπου εργαζόταν η πρώην σύζυγός του και όταν εκείνη έκανε διάλειμμα με τη συνάδελφό της, τις σκότωσε με όπλο.

Κηφισιά:Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τη φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ

Λίγο αργότερα, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top