Δολοφονία Κηφισιά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο

Τι είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοχρησία άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού που το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της στην Κηφισιά. 

Δολοφονία Κηφισιά: «Μου πήρε τα παιδιά κι έκανε τη ζωή της»

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να αποδίδει το έγκλημα σε φόρτισή του εξαιτίας της απόφασης της πρώην συζύγου του να μεταφέρει τα δύο τους παιδιά στη Θήβα με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Τι είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας για το έγκλημα

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη συμπεριφορά που είχε ο δράστης απέναντι στην κόρη του.  

«Είχανε χωρίσει από τα Χριστούγεννα. Όπου πήγαινε το κορίτσι, πήγαινε από κοντά. Τη ζήλευε» είπε ο πατέρας του θύματος. «Πήραν το διαζύγιο αμέσως, Την χτύπαγε κιόλας» συνέχισε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. 

Κηφισιά:Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τη φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ

«Το μάθαμε από το ίντερνετ και μετά είδαμε έναν δικό μας αστυνομικό, πήρε τηλέφωνο και έμαθε. Εγώ με τη γυναίκα μου αμέσως το καταλάβαμε» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 35χρονος αστυνομικός, το απόγευμα της Τετάρτης, πήγε στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Κηφισιά, όπου εργαζόταν η πρώην σύζυγός του και όταν εκείνη έκανε διάλειμμα με τη συνάδελφό της, τις σκότωσε με όπλο.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top