Έβρος: Επιχειρούσαν να περάσουν στην Ελλάδα λίγο πριν κλείσουν τα σύνορα!

Οι δυνάμεις Ασφαλείας τους απώθησαν με επιτυχία

Μέχρι και το... τελευταίο λεπτό, πριν από την ενεργοποίηση της απόφασης που έλαβε η τουρκική κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προσπάθησαν να αξιοποιήσουν οι τουρκικές αρχές, «σπρώχνοντας» δεκάδες μετανάστες να περάσουν σε ελληνικό έδαφος κοντά στις Καστανιές.

Νύχτα έντασης στον Έβρο: Μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στη χώρα

Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποιήσαν και αυτοσχέδιες σκάλες ελπίζοντας ότι έτσι θα προσπελάσουν τον φράκτη. Και αυτό το «κύμα» των μεταναστών ήταν μαζικό όμως βρήκαν μπροστά τους τις ελληνικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις, οι οποίες απέτρεψαν την παράνομο είσοδο στη χώρα.

Οι δυνάμεις Ασφαλείας τους απώθησαν με επιτυχία

Σύμφωνα με πληροφορίε,ς η ελληνική πλευρά χρησιμοποίησε και τον ανεμιστήρα που έχει τοποθετηθεί σε στρατιωτικό όχημα και κατευθύνει τα χημικά πίσω σε τουρκικό έδαφος.

Η Τουρκία κλείνει τα σύνορά της με την Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν τέθηκε σε εφαρμογή η απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, η κατάσταση εκτονώθηκε καθώς από τη στιγμή εκείνη δεν επιτρεπόταν η διέλευση σε κανέναν.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πάντως, υπήρχαν κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top