Κορωνοϊός: Δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του πρώτου θύματος του ιού

Η σορός του 66χρονου παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Δεν έχει τέλος το δράμα για την οικογένεια του 66χρονου από την Αμαλιάδα, ο οποίος ήταν το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η σορός του άτυχου άνδρα παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει η κηδεία του. 

Υγιές το μωράκι που γεννήθηκε από γυναίκα με κορωνοϊό

Η σύζυγος του 66χρονου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία, καθώς προσβλήθηκε κι εκείνη από τον ιό, ενώ τα παιδιά του βρίσκονται σε καραντίνα και αναμένουν τα αποτελέσματα της επανεξέτασης, μετά από την πρώτη εξέταση για κορωνοϊό που ήταν αρνητική. 

Μενδώνη στο Star: Κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο μονάδας του ΥΠΠΟ

Έτσι κανείς τους δεν μπορεί να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα για να παραδοθεί η σορός στο γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία. 
Υπεύθυνος γραφείου τελετών από την Αμαλιάδα, επικοινώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κα Αγγελική Τσιόλα, για να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την παραλαβή της σορού του 66χρονου, όταν θα έρθει η ώρα για την τέλεση της κηδείας.

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα στην Ελλάδα- 418 στο σύνολο

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews.gr, έλαβε  τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν βάσει του πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και δήλωση «συμμόρφωσης» στα προβλεπόμενα, ώστε να μην τεθεί σε πιθανό κίνδυνο κανένας κατά τη μεταφορά της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος κόλλησε τον κορωνοϊό μετά από ταξίδι του στους Αγίους Τόπους μαζί με γκρουπ προσκυνητών από την Ηλεία, την Αχαϊά και τη Ζάκυνθο. 

Για αρκετές μέρες έδινε μάχη με τον ιό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, όμως είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην τα καταφέρει και να φύγει από τη ζωή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top