Κορωνοϊός: Σοβαρή η κατάσταση του γιου και της νύφης του 90χρονου

Σπεύδει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νοσοκομείο Καστοριάς

Δείτε στο βίντεο τις πληροφορίες για τους δύο νέους νεκρούς από κορωνοϊό στη χώρα μας

Συναγερμό σήμανε στις υγειονομικές αρχές της χώρας ο θάνατος του 90χρονου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε, καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Τρεις οι νεκροί στη χώρα από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σπεύδει στο Νοσοκομείο καστοριάς, όπου νοσηλευόταν αρχικά ο 90χρονος, καθώς εκεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση ο γιος και η νύφη του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ηλικιωμένος πήγε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τσοτιλίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καστοριάς. 

Κορωνοϊός: Πώς να φροντίσετε στο σπίτι ένα ύποπτο κρούσμα

Εκεί έγινε εισαγωγή στην Παθολογική Κλινική με συμπτώματα πνευμονίας. Υποβλήθηκε ωστόσο σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. 

Μεταφέρθηκε έτσι στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου εξέπνευσε. 

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα για εγκύους και ευπαθείς ομάδες

Ένας άλλος 78χρονος, επίσης,  ο οποίος κατοικεί επίσης στη Δαμασκηνιά Βοΐου, όπως ο 90χρονος, νοσηλευόταν από τις 8 Μαρτίου στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου με συμπτώματα πνευμονίας. Τελικά ομολόγησε στους γιατρούς ότι είχε έρθει σε επαφή με τον ηλικιωμένο και όταν του έγινε το τεστ διαπιστώθηκε ότι και αυτός είναι θετικός στον κορωνοϊό. 

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που καταφτάνει στο νοσοκομείο Καστοριάς θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη με τους γιατρούς και την διοίκηση του νοσοκομείου. 

Η Καστοριά έχει 13 διαπιστωμένα κρούσματα εκ των οποίων 7-8 είναι νοσηλευτές και γιατροί του νοσοκομείου. 

Πάνω από 40 άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου έχουν τεθεί σε καραντίνα, χωρίς όμως κάνεις από αυτούς να έχει εμφανίσει κάποια συμπτώματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top