Κορωνοϊός: Τρία τα κρούσματα στην Κρήτη- Νόσησε και γιατρός του ΝΙΜΤΣ

Καστοριά: Θετικοί στον ιό ένας γιατρός και δύο νοσηλεύτριες

Ένας λαουτιέρης από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μετά τον 45χρονο λογιστή από τη Χερσόνησο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο 33χρονος φαίνεται ότι κόλλησε στη Νέα Υόρκη όπου έπαιξε μουσική με το σχήμα του. 

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη- 45χρονος που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα

Σε επικοινωνία με το δελτίο ειδήσεων του Star δήλωσε: «Έχω μόνο πυρετό. Θα μείνω κλεισμένος 15 μέρες στο σπίτι από μόνος μου. Ο ΕΟΔΥ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για να γίνει ιχνηλάτηση».

Όσα δεν ξέρετε για τον κορωνοϊό- Τι δεν πρέπει να κάνετε ως μέτρο πρόληψης!

Ένας Γερμανός καθηγητής από το εξωτερικό, είναι το τρίτο κρούσμα που επιβεβαιώνεται στην Κρήτη. Ο καθηγητής δίδασκε σε σεμινάριο μεταπτυχιακών φοιτητών του Χημικού, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Θετικός στον ιό στρατιωτικός γιατρός του ΝΙΜΤΣ

Ο κορωνοϊός χτυπά τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Χθες βράδυ βρέθηκε θετικός στον ιό στρατιωτικός γιατρός του ΝΙΜΤΣ, ο οποίος είχε εξετάσει ασθενή, που νοσούσε από τον κορωνοϊό. Σε καραντίνα αναμένεται να μπει μέρος του υγειονομικού προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον γιατρό και πιθανότατα με τον ασθενή.

Καστοριά: Θετικοί ένας γιατρός και δύο νοσηλεύτριες

Στην Καστοριά ένας γιατρός και δύο νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Καστοριάς μολύνθηκαν με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία να αυξάνονται, ενώ στα Τρίκαλα ένα από τα κρούσματα είναι καθηγητής που επισκέφτηκε το ΤΕΦΑΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο και μίλησε σε ημερίδα του παρουσία φοιτητών και ακαδημαϊκών.  

Δείτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top