Θετικός στον κορωνοϊό μαθητής που συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπ. Παιδείας

Σε καραντίνα πυροσβέστης που ήρθε σε επαφή με κρούσμα

υπουργείο Παιδείας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής, ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 6 Μαρτίου. 

Κορωνοϊός: Πέντε νέα κρούσματα - Κρίσιμη η κατάσταση του 66χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι καλά, ενώ ο ΕΟΔΥ έδωσε οδηγίες στους υπαλλήλους του υπουργείου να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους.

Η εκδήλωση έλαβε τόπο στην αίθουσα Ζακλιν Ντε Ρομιγί στο υπουργείο Υγείας, με θέμα το bullying. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο όπου φοιτεί ο μαθητής έχει κλείσει.

Συναγερμός στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει και στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς αξιωματικός της υπηρεσίας έχει στενή σχέση με κρούσμα κορωνοϊού.  

Κικίλιας: Κλείνουν σχολεία, παιδικοί σταθμοί και ΑΕΙ για δύο εβδομάδες!​​​​​​​

Ο πατέρας της αξιωματικού, απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η αξιωματικός βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι και συνάδελφοί της με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να εξακριβωθεί εάν η αξιωματικός είναι φορέας ή όχι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top