Κορωνοϊός: Τέλος οι πτήσεις από και προς Βόρεια Ιταλία

Μέχρι πότε θα ισχύσει το προληπτικό μέτρο;

αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έξεδωσε ΝΟΤΑΜ, η οποία ισχύει από σήμερα, Δευτέρα, έως τις 24 Μαρτίου και απαγορεύει τις πτήσεις σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες από όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας από και προς όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας.

Κορωνοϊός: Συνολικά 84 τα κρούσματα στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκαν άλλα 11

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΥΠΑ, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προβαίνει στην προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία.

Κλειστή η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα - Υπάλληλος διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές Εμίλια Ρομάνα, Πεδεμόντιο, Λομβαρδία και Βένετο. Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες. 

Εξαπλώνεται ο κορωνοϊός στην Ιταλία 

Σε συναγερμό βρίσκεται η Ιταλία μετά την ταχύτατη εξάπλωση του ιού σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 7.375, ενώ οι νεκροί φτάνουν τους 366. Την ίδια στιγμή, οι Ιταλοί επιστήμονες τονίζουν ότι οι επόμενες οκτώ ημέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top