Βέροια: Δύο Ρομά βίασαν, σκότωσαν και άφησαν ημίγυμνη σε σχολείο τη 44χρονη

Αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα

Περιπολικό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος που στη Βέροια. Δύο Ρομά ηλικίας 50 και 47 ετών συνελήφθησαν για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε ημίγυμνη και με καλυμμένο το κεφάλι σε προαύλιο χώρο σχολείου.

Βέροια: Ημίγυμνη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή απέναντι από σχολείο

Αφού συνελήφθησαν, τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία και βιασμό από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Οι δυο Ρομά προσήχθησαν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Βέροια: Ημίγυμνη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή απέναντι από σχολείο

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας

Οι δύο Ρομά είχαν πάει το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη για να αγοράσουν ναρκωτικά. Στην επιστροφή τους και υπό την επήρεια ουσιών, εντόπισαν κοντά στον καταυλισμό την 44χρονη και της επιτάθηκαν με σκοπό να τη βιάσουν.

Άγιοι Θεόδωροι: Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκαν οι δύο Ρομά

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι δράστες κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν. Στην προσπάθειά της να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια, οι δύο δράστες της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Θερμή υποδοχή στον Τσίπρα από τους Ρομά στην Ξάνθη

Η σορός της 44χρονης βρέθηκε από έναν περαστικό στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης, νωρίς το πρωί της Τρίτης, χωρίς ρούχα παρά μόνο με τα εσώρουχά της και το κεφάλι της καλυμμένο με μια μπλούζα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει σε μεγάλη απόσταση το σημείο, για να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα οι μαθητές του, που εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο τους. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top