Άγιοι Θεόδωροι: Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκαν οι δύο Ρομά

Αναζητούν το σκυλάκι της 73χρονης - Χάθηκε τη μέρα που δολοφονήθηκε

Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου πέρασαν οι δύο Ρομά που κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν με βάναυσο τρόπο τη ζωή της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους.

Παρόντες έξω από τα δικαστήρια ήταν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς την έχασαν μέσα σε δευτερόλεπτα με τόσο βίαιο τρόπο.

Αγ.Θεόδωροι:Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 73χρονης μιλούν στο STAR

Ψάχνουν το σκυλάκι του θύματος

Την ίδια στιγμή η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης απευθύνει έκκληση μέσω Facebook όποιος έχει δει το σκυλάκι της μητέρας τους να τους ενημερώσει.

Όπως έγινε γνωστό, ο «Φρέντο» χάθηκε την ημέρα που δολοφονήθηκε η 73χρονη. Το σκυλάκι έτρεξε έξω μαζί της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Έκτοτε έχουν χάσει τα ίχνη του και το αναζητούν.

Ξέσπασε στο STAR ο σύζυγος της γυναίκας που σκότωσαν στους Αγίους Θεοδώρους

«Δεν καταλάβαμε ότι περάσαμε από πάνω της»

Οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 26 και 28 ετών μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, είχαν ζητήσει «συγγνώμη» από την οικογένεια της 73χρονης, υποστηρίζοντας πως δεν ήθελαν να τη σκοτώσουν αλλά να της πάρουν μόνο την αλυσίδα.

Άγιοι Θεόδωροι:Το ΙΧ έσπασε τον αυχένα της 77χρονης-Ακαριαίος ο θάνατός της

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι δεν κατάλαβαν ότι πέρασαν με το αυτοκίνητο τους πάνω από την 73χρονη γυναίκα, σκοτώνοντας την αλλά ότι το έμαθαν από τις... ειδήσεις!  

Άγιοι Θεόδωροι: Υποβασταζόμενος ο σύζυγος στην κηδεία της άτυχης γυναίκας

Μόλις ακούσαμε στις ειδήσεις που έγινε αυτό το συμβάν, πήγαμε στα Μέγαρα και παραδοθήκαμε. Αυτό έγινε, δε μπορώ άλλο να μιλήσω.

«Ζητάμε ένα συγνώμη από την οικογένεια τους, πρώτα ζητάμε συγνώμη από τον ίδιο από τον άνθρωπο  και μετά από τον γιο του και όλη την οικογένειά του. Ζητάμε συγνώμη, δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε αυτό το πράγμα. Είχαμε σκοπό μόνο την αλυσίδα να πάρουμε» είπε ο ένας από τους δυο Ρομά».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top