Μυτιλήνη: Ξύλο και σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι της Θερμής

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται

Τις εισόδους του δρόμου που οδηγούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, στην Παναγιούδα και στη Λάρσο έκλεισαν το μεσημέρι ομάδες κατοίκων στη Μυτιλήνη.

Ωστόσο, ντροπή προκαλούν οι εικόνες από τα επεισόδια στο λιμάνι της Θερμής, που ξέσπασαν με αφορμή την άφιξη μιας λέμβου στην οποία επέβαιναν περίπου 50 πρόσφυγες, ανάμεσα τους και παιδιά. 

Οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν σε λεωφορεία του Λιμενικού Σώματος να μεταφέρουν τους αφιχθέντες σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες στο ΚΥΤ. Διεκδικούν δε την άμεση αποσυμφόρηση της Μόριας. 

Στον χώρο των συγκεντρώσεων παρευρέθηκαν στελέχη της δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης με το δήμαρχο Στρατή Κύτελη, της περιφερειακής Αρχής Β. Αιγαίου με τον περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη και ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Επίσης προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κάλεσε τους πολίτες της περιοχής και της πόλης της Μυτιλήνης να συγκεντρωθούν στις εισόδους του δρόμου που οδηγεί στο ΚΥΤ. «Αυτό το αίσχος θα πρέπει να κλείσει τώρα», είπε ο κ. Κύτελης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top