Κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ του γιου της 40χρονης στο «Αττικόν»

Στο Λονδίνο θα παραμείνει η κόρη της 

Αρνητικό βγήκε το τεστ για τον covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε το δεύτερο παιδί της 40χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στο «Αττικόν».

Κορωνοϊός: 40χρονη μητέρα δύο παιδιών το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Το παιδί που υποβλήθηκε στο τεστ βρισκόταν στην Ελλάδα, όσο η κόρη της παραμένει στο Λονδίνο και αναμένει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Σε εκδρομή στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης που νοσεί από κορωνοϊό

Στο Λονδίνο θα παραμείνει η κόρη της

Στο Λονδίνο θα παραμείνει η κόρη της 40χρονης και ένας ακόμη μαθητής, από το ίδιο σχολείο, που βρίσκονταν σε εκδρομή στο Λονδίνο, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για τον covid-19.

Κορωνοϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη πριν μεταφερθεί στο «Αττικόν»

Σε περίπτωση που τα δείγματα των δύο μαθητών που παραμένουν σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο, είναι θετικά στον κοροναϊό, τότε και οι υπόλοιποι θα κληθούν από τον ΕΟΔΥ να δώσουν δείγμα προς εξέταση.

Οι υπόλοιποι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν με πτήση τσάρτερ, ενώ στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το οποίο θα τους δώσει συμβουλές να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με άλλα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο «Αττικόν», ενώ η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top