Ποια μέτρα προστασίας λαμβάνει ο ΟΑΣΑ για τον κορωνοϊό;

Αντισηπτικά μόνο για τους εργαζόμενους σε σταθμούς, εκδοτήρια και γραφεία!

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού Δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού  στην Ελλάδα.

Μετά τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα, τα οποία εμφανίστηκαν μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στη λήψη μέτρων για τους εργαζόμενους αλλά και τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Κορωνοϊός: Νεαρή γυναίκα το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και η ΣΤΑΣΥ αλλά και η ΟΣΥ, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε όλες τις οθόνες των σταθμών, σχετικά με τα μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιβάτες για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.

Έκτακτη σύσκεψη Κικίλια με εκπροσώπους του κλάδου φαρμάκου ενόψει κορωνοϊού

Καθαρότεροι συρμοί και σταθμοί

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση συρμών και οχημάτων, με έμφαση στις μπάρες και τις ειδικές χειρολαβές των επιβατών, ενώ καθίσταται έντονη η ανάγκη για καθαριότητα και των σταθμών.

Μόνο για τους εργαζόμενους...

Όσον αφορά την προστασία των εργαζομένων στα ΜΜΜ από τον ιό, ο ΟΑΣΑ δρομολογεί άμεσα την τοποθέτηση αντισηπτικών σε σταθμούς, εκδοτήρια, γραφεία και γενικότερα σε όλους τους χώρους, στους οποίους έχουν πρόσβαση οι εργαζόμενοι.

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Όχι πανικός, δεν υπάρχει θέμα έλλειψης αγαθών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top