Κορωνοϊός: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη

«Δεν υπήρξε έλεγχος στο αεροδρόμιο» καταγγέλει ο σύζυγός της

Το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι γεγονός και πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα που επέστρεψε πρόσφατα από την Ιταλία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Κορωνοϊός: Σχεδιάστρια μόδας το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Όπως δηλώνουν οι γιατροί, είναι καλά στην υγεία της ενώ παρακολουθείται από μια ομάδα εξαιρετικών γιατρών στη Θεσσαλονίκη. Η 38χρονη από το απόγευμα είναι απύρετη, ενώ ταυτόχρονα γίνεται «ιχνηλάτιση» των επαφών της, που θα τεθούν οικειοθελώς σε απομόνωση και θα επιτηρείται η υγεία τους. 

Κορωνοϊός: 38χρονη στη Θεσσαλονίκη το πρώτο θετικό κρούσμα του covid-19

Τι καταγγέλλει ο άνδρας της 38χρονης

«Η σύζυγος είναι μια χαρά κι εγώ και ο μικρός. Όλο το αεροπλάνο θα κληθεί για εξετάσεις. Είμαστε στο σπίτι. Τρία αεροπλάνα ήρθαν από την Ιταλία στη Θεσσαλονίκη και δεν υπήρξε κάποιος έλεγχος στο αεροδρόμιο. Πήγαμε προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όλο το αεροπλάνο νόμιζε ότι θα κληθεί για εξετάσεις. Όσοι ήταν μαζί μας στην πτήση», δήλωσε αποκλειστικά στο Star ο σύζυγος της 38χρονης.

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Οι «προφητικές» αναρτήσεις της 38χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 38χρονη έτρεμε τον κορωνοϊό, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Facebook. Στις 23 του μηνός που επέστρεφε από το Μιλάνο ανέβασε το σχόλιο «Επιτέλους στο αεροδρόμιο». 

Κικίλιας: Ανακαλούνται όλες οι άδειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Τι πρέπει να κάνουν όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό

Τις επόμενες ημέρες άνθρωποι που έρχονται από τις πληττόμενες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας πρέπει να επιτηρούν την υγεία τους και στην περίπτωση συμπτωμάτων να μένουν στο σπίτι και να ειδοποιούν τον γιατρό τους ή τον ΕΟΔΥ, ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top