Κορωνοϊός: Αρνητικό το δείγμα του 40χρονου στην Πάτρα

Συναγερμός και στην Κόρινθο για έναν τετράχρονο από την Ιταλία

ασθενοφόρο

Αρνητικό ήταν τελικά το δείγμα του 40χρονου που νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς εμφάνισηε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Τα σενάρια εκτάκτου ανάγκης της κυβέρνησης – Το πιο εφιαλτικό

Ο άνδρας είχε επιστρέψει, περίπου δύο 24ωρα πριν, από την Ιταλία με πλοίο και αρχικά είχε απευθυνθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όμως το ταξίδι του αυτό ήταν η αιτία για να σημάνει συναγερμός και να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρϊου που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Τρόμος στην Ιταλία: Εξαπλώθηκε σε Φλωρεντία και Σικελία ο κορωνοϊός

Συνολικά, υπάρχουν τέσσερα ύποπτα για κοροναϊό κρούσματα στην περιοχή των Πατρών. Όλοι νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Συναγερμός και στην Κόρινθο

Νωρίς το πρωί σήμανε συναγερμός και στην Κόρινθο, όταν στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε από τους γονείς του ένα τετράχρονο αγοράκι από την Ιταλία με συμπτώματα βαριάς γρίπης. 

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα 13 νοσοκομεία αναφοράς

Το παιδί υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν τελικά ότι υποφέρει από λοίμωξη. Παρ’ όλ’ αυτά στις 12:00 αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να συνεχίσει τη νοσηλεία του εκεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top