Τουρκία: Το υπουργείο Άμυνας «κοκκινίζει» το μισό Αιγαίο και την Κύπρο

Τουρκάλα αντισμήναρχος: «Εμείς είμαστε το ΝΑΤΟ»

Δεν έχει τέλος η τουρκική προκλητικότητα. Με αφορμή την συμπλήρωση 68 χρόνων  της συμμετοχής στο ΝΑΤΟ, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας έδωσε στην δημοσιότητα χάρτη που μετατρέπει σχεδόν ολόκληρο το Αιγαίο και την Κύπρο σε τουρκική επικράτεια.

Προκόπης Παυλόπουλος: «Ανυπόστατο το ψευτομνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης»

Τις επεκτατικές του βλέψεις σε Ανατολικό Αιγαίο και Κύπρο δείχνει με θρασύτητα ο Σουλτάνος, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την συμμετοχή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, έχει κατακοκκινίσει το Ανατολικό Αιγαίο από τη Λέσβο μέχρι το Καστελόριζο, προκαλώντας την αντίδραση των νησιωτών μας.

Τουριστικό πρακτορείο «μετέφερε» το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία!

«H τουρκική απειλή είναι μόνιμη και διαχρονική για αυτό άμεσα πρέπει να ενεργοποιηθεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδα Κύπρος προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του έθνους μας», δήλωσε ο δήμαρχος της Καλύμνου.

Στην ίδια φωτογραφία η Τουρκία έχει «καταπιεί» και ολόκληρη την Κύπρο αποδεικνύοντας ότι απροκάλυπτα πια, ο Ερντογάν δεν κρύβει τα σχέδιά του για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ερντογάν: «Μου είπαν να πάω σε ελληνικό νησί αλλά...»

Ο Ερντογάν επιχειρεί να παρουσιάσει ένα  σύγχρονο πρόσωπο των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων που στο μυαλό του ταυτίζονται με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, παρουσιάζοντας την Τουρκάλα αντισμήναρχο Esra Ozatay, πιλότο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

«Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες χώρες που συνεισφέρουμε στο ΝΑΤΟ με αποστολές και επιχειρήσεις», δήλωσε η Τουρκάλα αντισμήναρχος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top