Συγκλονίζει ο θάνατος 24χρονης δασκάλας - Έπασχε από νευρική ανορεξία

Είχε φτάσει τα 29 κιλά!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της νεαρής δασκάλας από την Εύβοια, η οποία έπασχε από νευρική ανορεξία. Η κοπέλα είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 29 κιλά. 

Οι γονείς της 24χρονης Γιολάντας, μιλώντας στο Open TV, ξέσπασαν. «Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχθώ ότι έχασα το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της κοπέλας. «Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τη σπουδάσω» είπε ο πατέρας της.

Σπαράζει 9χρονος θύμα bullying: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω τώρα»

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Γιολάντα τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή. «Με παίρνει τηλέφωνο κάποια κυρία από την εντατική» είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Κυρία μου, η κόρη σας δεν θα τη βγάλει τη νύχτα. Παθαίνει συνεχώς ανακοπές» της είπαν από το νοσοκομείο.

Όπως υποστήριξε η μητέρα, η Γιολάντα δεν παραδεχόταν την κατάστασή της. Τα προηγούμενα χρόνια έτρωγε κανονικά, αλλά όταν τελικώς εισήλθε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου είχε φθάσει τα 29 κιλά. «Άρχισε να κόβει σταδιακά το φαγητό μέχρι που σιτιζόταν μόνο με καραμέλες και τσίχλες», είπε.

«Το παιδί μου δεν έπαιρνε φάρμακα γιατί το παιδί μου πίστευε ότι τα πάντα παχαίνουν. Ακόμα και ένα ντεπόν δηλαδή πίστευε ότι παίρνοντας ένα ντεπόν θα πάρει βάρος», σημείωσε.

Η οικογένεια της Γιολάντας έχει αρχίσει τη διαδικασία συλλογής στοιχείων για να διευκρινιστούν οι συνθήκες που η 24χρονη δασκάλα έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top