Αυτοψία Star:«Καθαρό κέντρο» από διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

Στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκονται 3.000 παραβατικοί μετανάστες

«Καθαρό κέντρο» είναι το όνομα της μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας που έχει ως σκοπό να «χτυπήσει» τη μαφία των αλλοδαπών που διακινεί ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα σε δρόμους της Αθήνας. Στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκονται 3.000 παραβατικοί μετανάστες.

Στη φάκα ο βασικός προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ

Αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου του Star Βαγγέλης Γκούμας, λίγο μετά τις 10 το πρωί. Αστυνομικοί, όπως φαίνεται στην κάμερα, συλλαμβάνουν έναν αλλοδαπό πάνω στον οποίο βρήκαν ποσότητα ναρκωτικών. Είναι ένας από τους 3.000 παραβατικούς μετανάστες που έχουν βάλει στο στόχαστρο οι αρχές.  

Μόνο στο Star:Καρέ καρέ άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας από διακινητές

Στην οδό Σοφοκλέους από νωρίς το πρωί αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε περαστικούς και σταματούσαν αυτοκίνητα προκειμένου να εντοπίσουν ναρκωτικά. 

Με την κάμερα του Star, ο Βαγγέλης Γκούμας προσπάθησε να χαρτογραφήσει τους δρόμους όπου κινείται η μαφία η οποία σπρώχνει στην αγορά ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα. Όπως φαίνεται στις εικόνες συνομιλεί με έναν από αυτούς. «Στη Μενάνδρου ποιος έκανε κουμάντο;» τον ρωτάει. «Παλιά οι μαύροι, τώρα κάνουμε και εμείς» απαντά ο αλλοδαπός. Τις πληροφορίες τις δίνουν τα βαποράκια που δε διστάζουν να καπνίσουν σίσα πάνω στην Γ' Σεπτεμβρίου κοντά στο αστυνομικό τμήμα  της Ομόνοιας, όπως περιγράφει ο Βαγγέλης Γκούμας. Η διακίνηση των ναρκωτικών, λένε, γίνεται παντού.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του κέντρου με το εμπόριο ναρκωτικών

Δεν είναι λίγες οι φορές που συμμορίες τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια θα επικρατήσει στην περιοχή. Η μια από τις δύο συμμορίες προσπάθησε να μπει στον χώρο της άλλης, με αποτέλεσμα να βγουν πιστόλια, μαχαίρια και να έχουμε και έναν νεκρό. 

Εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς που ζουν σε ανήλιαγα δωμάτια και έχουν μπει παράνομα στη χώρα μας μας, ενώ οι διακινητές λαθραίων τσιγάρων περιμένουν να φύγουν οι αστυνομικοί για  να γυρίσουν στα γνωστά τους πόστα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top