Φονικό Λασίθι: Ξεσπά στο Star η κόρη του θύματος

Βίντεο ντοκουμέντο- Καρέ καρέ η δολοφονία

Επεισόδια έγιναν το πρωί στα δικαστήρια της Νεάπολης κατά τη διάρκεια της απολογίας του άντρα που κατηγορείται ότι σκότωσε πατέρα και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του. Οι συγγενείς των θυμάτων επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Φονικό Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος δράστης - Κρυβόταν στα βουνά

Η κόρη του νεκρού άντρα ξεσπά αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται καρέ καρέ η δολοφονία. 

«Ο άνθρωπος μας παιδιά έφυγε δεν ξαναγυρίζει πίσω. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα κάνει αυτό που πρέπει», δήλωσε η κόρη του θύματος.

Έτσι έγινε το φονικό στο Λασίθι: Χαροπαλεύει ο γιος

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία στο Λασίθι 

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται ότι ο άντρας συνομιλεί αρχικά  με την κόρη του θύματος. Από τις φωνές πλησιάζουν τρεις άντρες. Ο πατέρας της, ο αδερφός της και ο άντρας της.

Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο στο Λασίθι - Νεκρός ο πατέρας

Ο πρώτος που θα δεχθεί τους πυροβολισμούς είναι ο αδερφός που πέφτει κάτω και στη συνέχεια πυροβολεί τον πατερά και τον σκοτώνει. Ο γαμπρός των θυμάτων τρέχει και δέχεται και αυτός πυροβολισμούς, ενώ ο δράστης μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Η κόρη του θύματος φωνάζει, σηκώνει τα χέρια και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία. 

«Έχασα τα μυαλά μου και πυροβόλησα»

«Δέχθηκα φραστική επίθεση. Ιδιαίτερα περιφρονητικά λόγια και έχασα τα μυαλά μου. Το χωράφι αυτό το είχαμε 40 χρόνια. Πήγα και το βρήκα περιφραγμένο», δήλωσε ο κατηγορούμενος. 

«Είχε επιχειρήσει να με κάψει»

Μέχρι σήμερα το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί, όπως και το κινητό του δράστη. Στο αυτοκίνητο του εντόπισαν δύο μαχαίρια και μία ράβδο, ενώ για τρεις ημέρες οι αρχές τον έψαχναν στα βουνά.

Συγχωριανοί του καταγγέλλουν ότι είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε άλλους. 

«Με δέσανε με ένα φίλο του και πήγαν να μου ρίξουν βενζίνη να με κάψουνε|», δήλωσε ένας από τους κατοίκους το χωριού. 

Ο 43χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ η οικογένειά του έχει φύγει από την περιοχή, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top