Φονικό Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος δράστης - Κρυβόταν στα βουνά

Πήρε προθεσμία για την απολογία του - Σκότωσε 73χρονο κτηνοτρόφο

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ζήτησε και έλαβε ο 43χρονος, που φέρεται να σκότωσε την περασμένη Δευτέρα τον 73χρονο κτηνοτρόφο σε οικισμό κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου, τραυματίζοντας παράλληλα σοβαρά τον 45χρονο γιο του θύματος.

Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο στο Λασίθι - Νεκρός ο πατέρας

Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν στα βουνά μετά το φονικό, συνοδεία του δικηγόρου του Γιώργου Στειακάκη εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο δικηγόρος του 43χρονου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του.

Εξαιτίας κτηματικών διαφορών... το φονικό

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο οικογένειες είχαν κτηματικές διαφορές. Ο 43χρονος δράστης λογομάχησε με τον πατέρα και τον γιο της άλλης οικογένειας. Κάποια στιγμή τα αίματα «άναψαν», ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για να σκοτώσει τους δύο άνδρες, με αποτέλεσμα ο 73χρονος πατέρας να πέσει νεκρός.  Ο 45χρονος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 52 χρόνων, έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top