Βαλεντίν: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 7χρονης

Αποκάλυψε τη διεύθυνση κατοικίας της κόρης του στη Γαλλία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του την Παρασκευή ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν. Μάλιστα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τη διεύθυνση κατοικίας της μητέρας της Βαλεντίν στη Γαλλία. 

Πατέρας Βαλεντίν: «Δεν μπορούσα να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε»

Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού, αλλά και για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές, που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Βαλεντίν: Η γυναίκα που την έχει στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα

«Ως πατέρας αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ότι δεν μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε να προσφέρω για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Ήθελα να εξασφαλίσω για το παιδί μου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2019 η μικρή Βαλεντίν μετέβη στη Γαλλία, ενώ δύο ημέρες αργότερα ο πατέρας της δήλωσε την «εξαφάνισή» της στις ελληνικές Αρχές.

Η Βαλεντίν χρησιμοποίησε το διαβατήριο της κόρης της θείας της και διαμένει στη Γαλλία μαζί με τη βιολογική της μητέρα, η οποία εμφανίστηκε δύο μήνες μετά τη σκηνοθετημένη εξαφάνιση του κοριτσιού. 

Όπως ομολόγησε ο πατέρας της Βαλεντίν, ήθελε να στείλει την κόρη του στη Γαλλία για να της προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο δεν θα έβρισκε στην Ελλάδα. Το σπίτι που έμενε η μικρή με τον πατέρα της στο Παγκράτι ήταν σε άθλια κατάσταση και μάλιστα συγκατοικούσαν με άλλους ομοεθνείς τους. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top