Φονικό στο Λασίθι: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου, κατέστρεψα δύο οικογένειες»

Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος έξω από το δικαστήριο

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης ο δράστης του άγριου φονικού στο Λασίθι με θύμα έναν πατέρα 73 ετών και τραυματία τον γιο του. Έξω από τα δικαστήρια εξαγριωμένοι συγγενείς επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δράστη και τον φυγάδευσαν οι αστυνομικοί.

Φονικό Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος δράστης - Κρυβόταν στα βουνά

«Ο φονιάς του πατέρα μου, ο φονιάς» φώναζε η κόρη του θύματος, η οποία μαζί με άλλους συγγενείς ζητούσαν να δουν τον δράστη από κοντά, ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να τους αποτρέψει. 

Μάλιστα, φυγάδευσαν τον κατηγορούμενο από την πίσω πόρτα για την αποφυγή επεισοδίων από το συγκεντρωμένο πλήθος. 

«Δεν έχει νόημα η ζωή μου, ζητώ συγγνώμη»

Ο 43χρονος δράστης παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης από τον δικηγόρο του. Από το απόγευμα της Δευτέρας που σκότωσε τον 73χρονο κρυβόταν στα βουνά της περιοχής.

Στην εισαγγελέα  δήλωσε μετανιωμένος, ενώ ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Έτσι έγινε το φονικό στο Λασίθι: Χαροπαλεύει ο γιος

«Δεν έχει πλέον νόημα η ζωή μου. Είμαι συντετριμμένος. Κατέστρεψα δύο οικογένειες. Λυπάμαι και ζητάω συγνώμη από την οικογένεια» φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.  

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είχε προαναγγείλει να δώσει τέλος στη ζωή του και η σύζηγός του αναγκάστηκε να τον βάλει να μιλήσει με τα παιδιά του.

Φοβούνται βεντέτα οι Αρχές 

Η οικογένεια του δράστη έχει φύγει από το Λασίθι, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα. Το έγκλημα έγινε για κτηματικές διαφορές.

Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο στο Λασίθι - Νεκρός ο πατέρας

Ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων αποκαλύπτει ότι ο δράστης εέστρεψε την καραμπίνα και στην κόρη του θύματος. Κάτοικοι καταγγέλουν και άλλα περιστατικά βίας από τον κατηγορούμενο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top