«Εφιάλτης» για 17 Έλληνες μαθητές - Έπαθαν δηλητηρίαση σε σχολική εκδρομή

Επέστρεψαν εσπευσμένα στη Ρόδο

Δείτε στο βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 17 μαθητών του Βενετόκλειου Λυκείου που αποφάσισαν να πάνε στην Πράγα και έκλεισαν δωμάτια σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να πάθουν δηλητηρίαση.

Εκδρομή εφιάλτης για μαθητές από τη Λάρισα – Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των μαθητών αποδίδουν τη δηλητηρίαση σε φαγητό που έφαγαν την ημέρα της άφιξής τους στο ξενοδοχείο.

Οι καθηγητές διαμαρτυρήθηκαν στον υπεύθυνο του εστιατορίου ότι το γεύμα τους μύριζε άσχημα, όμως εκείνος προσπαθούσε να τους πείσει ότι στην Πράγα οι γεύσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την Ελλάδα διότι χρησιμοποιούν… διαφορετικό λάδι.

Πάτρα: Παραλίγο τραγωδία σε 5ημερη εκδρομή

Τις αμέσως επόμενες ώρες η τροφική δηλητηρίαση φαίνεται πως εξελίχθηκε σε ιογενή γαστρεντερίτιδα, με τους μαθητές να αρρωσταίνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το ξενοδοχείο δεν επέτρεψε να έρθουν γιατροί για εξετάσεις και έτσι όλα τα παιδιά, πήγαν σε νοσοκομείο της Πράγας.

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ στο Μέτσοβο - Ενεπλάκη πούλμαν με μαθητές

Εκεί η ταλαιπωρία τους είχε συνέχεια, καθώς οι μαθητές περίμεναν για ώρες να εξεταστούν, με τους περισσότερους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους γονείς τους.

Τελικά με την συμβολή των ελληνικών προξενικών Αρχών, όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν εσπευσμένα στη Ρόδο και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top