Τραγικές εικόνες στην Ομόνοια: Ναρκομανείς σωριάζονται σε εισόδους σπιτιών

Τι είπε στο Star.gr ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της περιοχής

Όσα είπε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Star.gr

Τραγική είναι η κατάσταση στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας, καθώς τοξικομανείς δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους κάτοικους και τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους. 

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του κέντρου με το εμπόριο ναρκωτικών

Όπως κατήγγειλε στο Star.gr ο Αριστείδης Γράψας, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην περιοχή, η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Τοξικομανείς και άστεγοι κάνουν χρήση ναρκωτικών στο πεζοδρόμιο, στις εισόδους πολυκατοικιών και ξενοδοχείων, αφοδεύουν, σπάνε αυτοκίνητα, τσακώνονται και επιτίθενται με μαχαίρι. 

Φωτογραφία από το σημείο στην Ομόνοια

Όπως περιέγραψε ο κ. Γράψας, αυτό αποτελεί μια καθημερινότητα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής εδώ και 16 χρόνια!

Έχουμε φτάσει σε σημείο να κλείνουμε το ξενοδοχείο κάποιους μήνες. Οι πελάτες φοβούνται και μάλιστα το γράφουν και στο βιβλίο εντυπώσεων του ξενοδοχείου.

«Οι άνθρωποι του Δήμου σκουπίζουν, αλλά υπάρχει έντονη δυσοσμία. Δε γίνεται τίποτα, δεν ενδιαφέρεται κανείς», συνέχισε.

 

Παρόλο που η πλατεία Ομονοίας αναδιαμορφώνεται, η «πίσω όψη» της περιοχής παραμένει φανερά υποβαθμισμένη. 

Επιστρέφει το ιστορικό συντριβάνι στην Ομόνοια

«Προσωπικά, είπα σε έναν να πάει πιο πέρα, του είπα ότι είναι άσχημο αυτό που κάνει, με ωραίο τρόπο, και μου έβγαλε μαχαίρι. Δεν ξαναμίλησα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γράψας. 

Φωτογραφία από το σημείο 

Καμμένο μηχανάκι στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια

Μάλιστα, έχει πέσει και ο ίδιος θύμα κλοπής, καθώς του έχουν σπάσει και του έχουν κλέψει το αυτοκίνητο, όχι μία, αλλά τρεις φορές. «Το έσπασαν και το έκλεψαν μέρα μεσημέρι, ακριβώς έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου», είπε στο star.gr.

Καταρρέουν μπροστά στις εισόδους πολυκατοικιών 

Η ανάπλαση της πιο παλιάς πλατείας της Αθήνας, που αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή, θα ολοκληρωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη. Ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω καιρικών συνθηκών, καθώς τα έργα γίνονται σε ανοιχτό χώρο.

Τοξικομανής μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας στην Ομόνοια
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top