Καίτη Γαρμπή: Παρά το σοκ από τη ληστεία βρέθηκε στην πίστα

Οι πρώτες δηλώσεις του Διονύση Σχοινά: «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Συγκλονισμένοι από την περιπέτεια που έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Το ζευγάρι δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου δέχθηκε επίθεση από διαρρήκτες, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν, τους απείλησαν και τους λήστεψαν. 

Νύχτα τρόμου για Γαρμπή -Σχοινά: «Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση, Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά», είπε ο Διονύσης Σχοινάς στον ΑΝΤ1. 

Ληστεία Σχοινά -Γαρμπή: Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Μάλιστα τόσο ο ίδιος, όσο και η Καίτη Γαρμπή, παρά το σοκ από την τραυματική εμπειρία που έζησαν πήγαν στα νυχτερινά μαγαζιά, όπου τραγουδούν και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να διασκεδάζουν τις εκατοντάδες κόσμου που είχαν πάει για να τους απολαύσουν στην πίστα. 

Η Καίτη Γαρμπή σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι μένει στη Νέα Ερυθραία με την οικογένειά της, σε έναν κεντρικό δρόμο. 

«Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ' αυτό το σπίτι το 1992. Το '97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς…», είχε δηλώσει τότε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά. 

Τέσσερις άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους την ακινητοποιήσαν με την απειλή όπλου και την ανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα. 

Μπαίνοντας μέσα, οι αδίστακτοι ληστές ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, τους απείλησαν και τους ζήτησαν να τους δείξουν που έχουν τα χρήματά τους. 

Οι Αρχές ερεύνησαν το σπίτι για DNA και αποτυπώματα. Εκτιμάται ότι οι ληστές ήξεραν πολύ καλά ποια ήταν τα θύματά τους. Η έρευνα έχει διευρυνθεί στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top