Βάρη:Ψάχνουν τα σπίτια των θυμάτων-Βίντεο απ'τον καβγά σε μπαρ της Γλυφάδας

Μπορεί οι γυναίκες των θυμάτων να οδήγησαν τους εκτελεστές στην ταβέρνα

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό των σπιτιών όπου έμεναν οι δυο Μαυροβούνιοι. Εκτιμούν ότι θα είναι κάπου στα νότια προάστια κι εκεί θα βρουν στοιχεία για τη ζωή τους στην Ελλάδα. Από πότε έμεναν εκεί; Αν βρεθεί π.χ. ηλεκτρονικός εξοπλισμός, θα ελεγχθεί εξονυχιστικά. Οι δύο 44χρονοι με τα κροατικά πλαστά διαβατήρια μπήκαν στη χώρα μας χωρίς να κινήσουν υποψίες κι έκαναν τη ζωή τους, με πολλή προσοχή.

Βάρη: Η άγνωστη σύλληψη στη Γλυφάδα και πώς συνδέεται με την εκτέλεση

Ο καβγάς σε μπαρ της Γλυφάδας 

Δύο Κροάτες κι ένας Σέρβος συνελήφθησαν στις αρχές του μήνα μετά από καβγά που έκαναν σε ένα μπαρ της Γλυφαδας κι είχαν πάνω τους όπλο, το οποίο δεν είχε σειριακό αριθμό. 

Αφέθηκαν ελεύθεροι και λίγες μέρες αργότερα στις ελληνικές αρχές έφτασε ενημέρωση από το εξωτερικό ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας "Καβάτσκι", της αντίπαλης φατρίας από αυτή που φέρονται να ανήκαν τα θύματα της Βάρης. Μήπως ήταν στη χώρα μας για να τους εντοπίσουν;

Εκτέλεση Βάρη: Πλήρη άγνοια δηλώνουν οι σύζυγοι των θυμάτων

Μπορεί οι γυναίκες των θυμάτων να οδήγησαν τους εκτελεστές στην ταβέρνα

Ένα σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι οι γυναίκες των δύο θυμάτων που ήρθαν στη χώρα μας την περίοδο των γιορτών, να οδήγησαν τους εκτελεστές στην ταβέρνα της Βάρης. «Άνθρωποι σαν τους δυο Μαυροβούνιους, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Σιγουρά τις γυναίκες και τα παιδιά τους θα τα έφερναν στη χώρα μας με τη μέγιστη προστασία», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Βάρη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν μπροστά στα παιδιά τους

Οι δυο γυναίκες έχουν εκφράσει την επιθυμία στις αρχές να φύγουν από τη χώρα μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Αυτή η ποσότητα των 700 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ίσως να ήταν μια από τις αιτίες της κόντρας μεταξύ των οργανώσεων «Σκαλιάρι» και «Καβάτσκι». 

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και μια τραπεζική κάρτα που βρέθηκε πάνω σε έναν από τους δυο Μαυροβούνιους μπορεί να οδηγήσουν στους εκτελεστές. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top