Εκτέλεση Βάρη: Πλήρη άγνοια δηλώνουν οι σύζυγοι των θυμάτων

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από την Interpol

Σοκ προκαλεί η διπλή εκτέλεση στα πρότυπα της μαφίας, που έγινε χθες το απόγευμα σε ταβέρνα στη Βάρη. Η μαφιόζικη εκτέλεση με θύματα δύο άνδρες που ήταν καταζητούμενοι με διεθνή εντάλματα σύλληψης έγινε μπροστά στα μάτια των συζύγων τους και των παιδιών τους, αλλά και σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.

Βάρη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν μπροστά στα παιδιά τους

Τους εκτέλεσαν μπροστά στα παιδιά τους

Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τέσσερις με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Μπήκαν στην ταβέρνα και πλησίασαν το τραπέζι όπου έτρωγαν οι δυο 44χρονοι από το Μαυροβούνιο με τα παιδιά τους. Με δύο όπλα τους εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση. Στο σημείο βρέθηκαν 22 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Στη συνέχεια οι εκτελεστές βγήκαν από την ταβέρνα και φέρονται να διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού. Οι δυο άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ μια σφαίρα στο πόδι έχει και η σύζυγος του ενός.

 Δε γνωρίζουν και δε θυμούνται τίποτα οι σύζυγοι των θυμάτων

Οι σύζυγοι των θυμάτων κρατούν κλειστά τα στόματα. Οι δύο γυναίκες που είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτελούν εν ψυχρώ τους συζύγους τους υποστηρίζουν στις αρχές ότι δεν υποψιάζονται ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τη δολοφονία. Είπαν ότι είχαν έρθει από τη χώρα τους να περάσουν τις γιορτές οικογενειακώς και πως δε θα θυμόντουσαν καν που διαμένουν καθώς δεν ξέρουν την περιοχή και τη διεύθυνση.

Η μια από τις δύο είπε ότι γνώριζε ότι ο άνδρας της ήταν φυγάς, όμως και οι δύο υποστήριξαν ότι αγνοούσαν πλήρως τις επαγγελματικές δραστηριότητες των συζύγων τους αλλά και την εμπλοκή τους με οργανωμένα κυκλώματα.

Καταζητούμενοι της Interpol τα θύματα της μαφιόζικης επίθεσης

Σύμφωνα με την Interpol, τα δύο θύματα είχαν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο Μαυροβούνιο, αλλά ήταν άγνωστοι στις ελληνικές αρχές. Η δολοφονική επίθεση εκτιμάται ότι ήταν συμβόλαιο θανάτου, πιθανόν για διακίνηση ναρκωτικών. 

Σε βάρος των δυο θυμάτων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από την Interpol, τα οποία είχαν εκδοθεί το 2018 από το Μαυροβούνιο. Τα εντάλματα ήταν ενεργά και αφορούσαν σε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ωστόσο οι άντρες ήταν άγνωστοι για τις ελληνικές αρχές. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με πιο πιθανό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για διεθνές εμπόριο ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top