Τοπαλούδη: Ξεκινά αύριο η δίκη – Ποιοι θα καταθέσουν

Για πρώτη φορά οι γονείς θα συναντήσουν τους δύο δολοφόνους

Ξεκινάει αύριο στις 9 η ώρα το πρωί, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η πολύκροτη δίκη για τον βιασμό και τη αποτρόπαιη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη-Το STAR στο Διδυμότειχο

Οι δύο νεαροί  κατηγορούνται για τον βιασμό και το φόνο της Ελένης και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Από την πλευρά του Ροδίτη, συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο Θεόδωρος Μαντάς, ενώ του Αλβανού ο Στέλιος Κιουρτζής. Συνήγοροι της οικογένειας Τοπαλούδη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας και ο Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώ οι μάρτυρες θα είναι 11.

Γονείς Τοπαλούδη: «Το σπίτι μας έγινε ο τάφος μας»

Πρώτοι, θα καταθέσουν οι γονείς της Ελένης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς για πρώτη φορά θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο δολοφόνους.

Αποκλειστικό: Η «συγγνώμη» των γονιών του Ροδίτη για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατάθεση της κολλητής φίλης της άτυχης φοιτήτριας, με την οποία μιλούσε εκείνο το βράδυ λίγο πριν το φόνο.
Επίσης, οι συγγενείς των κατηγορούμενων, θα μιλήσουν για όλα όσα ξέρουν, ανάμεσά τους και η γιαγιά του Ροδίτη, η οποία την στιγμή του φονικού ήταν στο από κάτω διαμέρισμα.

Οι υπόλοιποι μάρτυρες είναι δύο λιμενικοί, ένας αστυνομικός και δυο κάτοικοι της Ρόδου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top