Θεσσαλονίκη: Δεκάδες πατίνια ψάρεψε ο δήμος μέσα από τον Θερμαϊκό

Μεγαλύτερος ο αριθμός από τις αρχικές εκτιμήσεις

Πενήντα ηλεκτρικά πατίνια «ψάρεψε» το πρωί από τα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο κομμάτι της παλιάς παραλίας και συγκεκριμένα από το λιμάνι έως το Λευκό Πύργο, το συνεργείο του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: «Ψαρεύουν» ηλεκτρικά πατίνια στον Θερμαϊκό

Όπως αποδείχθηκε μετά την επιχείρηση ανάσυρσης των ηλεκτρικών πατινιών, που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, ο αριθμός των οχημάτων που έριξαν ασυνείδητοι στο βυθό είναι πολύ μεγαλύτερος από τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για περίπου 40 – 45.

Μεγαλύτερος από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι ο αριθμός των ηλεκτρικών πατινιών που βρισκονται στον Θερμαϊκό. Φωτογραφία: Eurokinissi
 
Το συνεργείο του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης ανέσυρε τουλάχιστον 45 ηλεκτrικά πατίνια. Φωτογραφία: Eurokinissi

Χίος: Διασωληνωμένος φοιτητής - Οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ

Είναι χαρακτηριστικό πως ανά δέκα – δεκαπέντε μέτρα το συνεργείο του δήμου εντόπιζε και ένα πεταμένο πατίνι.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, που επέβλεψε την όλη επιχείρηση, εκτιμά πως τουλάχιστον άλλα 30 – 50 πατίνια είναι πεταμένα στα νερά του Θερμαϊκού, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής.

Ωστόσο, επειδή στη συγκεκριμένη διαδρομή τα νερά είναι βαθιά, μία από τις δύο εταιρίες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη πρότεινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να προσλάβει δύτες, ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να στηθεί δεύτερη επιχείρηση ανέλκυσης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top